Фолькер Зассе

Керівник проєкту SFI

Має досвід роботи в науковій сфері, управлінні проєктами та дипломатичній службі у сферах сільського та лісового господарств, розвитку сільських територій та охорони навколишнього середовища. Він вивчав економіку лісового господарства в Санкт-Петербурзі, Росія, і там же здобув науковий ступінь. Понад 10 років працював над аналізом ринку деревини у Федеральному дослідницькому інституті лісового господарства в Гамбурзі. З 1999 року очолював “Перспективні дослідження європейського лісового сектору” в Економічній комісії ООН в Женеві, а згодом перейшов до субрегіонального офісу ФАО в Будапешті, де підтримував розвиток лісового господарства в країнах Центральної та Східної Європи. З 2009 по серпень 2012 року працював у Посольстві Німеччини в Києві на посаді аташе з питань сільського господарства, після чого до грудня 2021 року очолював “Німецько-український діалог з питань аграрної політики”. Зараз, з середини 2022 року, він очолює проєкт SFI.

Віталій Сторожук

Національний координатор проєкту

Здійснює підтримку діяльності Головного Технічного Радника проєкту щодо функцій планування, координації та управління проєктними заходами. Закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю лісове господарство та Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю математика. З 1992 року працює в лісовому господарстві, зокрема з 2007 по 2016 рік очолював Центр національної інвентаризації лісів ВО «Укрдержліспроект». Приймав участь в низці міжнародних проєктів з розвитку лісового сектору України. Був керівником лісового компоненту проєкту Німецько-український агрополітичний діалог протягом 2019-2020 років.

Галина Семицька

Асистентка проєкту

До проєктної команди приєналася 01.02.2022. У 2003 році завершила навчання у Волинському державному університеті імені Лесі Українки, отримала диплом філолога, викладача німецької мови і літератури та англійської мови.  У 2007 році завершила післядипломне навчання у Луцькому державному технічному університеті за спеціальністю облік та аудит. Поєднувала педагогічну та адміністративну діяльність.

Бернд Віппель

 керівник департаменту лісового господарства компанії Unique land use GmbH

  • бекстопер проєкту
  • основним напрямком роботи є питання лісової політики, лісової економіки та заліснення
  • досвід роботи в Німеччині, Україні, Центральній Азії, Південно-Західній Європі та Південній Америці

Катя Обст

адміністративний бекстопер та координаторка проєкту

  • Старший консультант з розвитку бізнесу
  •  Магістр сталого лісового господарства та управління землекористуванням

Cиман Юрк

проєктний менеджер та бекстопер проєкту

  • керівник команди з міжнародного консалтингу IAK AGRAR CONSULTING Gmbh
  • економіст сільського господарства та інженер-агротехнік
  • останні 6 років (2016-2021) працював експертом з питань аграрної політики в Німецько-українському діалозі у Києві/Україна

Колишні співробітники

Крістіна Унневер

адміністративний бекстопер та координаторка проєкту

Працює старшим консультантом у відділі розвитку бізнесу Unique. Має ступінь магістра з розвитку та міжнародних відносин (M.Sc.) та з оцінки (М. Eval.). Крім того, пройшла кількамісячне навчання як координаторка з міжнародного управління проєктами (IPM). У проєкті є бекстопером з адміністративних питань і керівником щодо координації проєкту.